Timjanvägen 17

Grunden sommaren 1973 Grunden sommaren 1973
Det var här det började, året var 1973 och vi satt på grunden och hade väldigt svårt att föreställa oss att det här skulle bli vårt alldeles eget hus en vacker dag! Bara ett år senare.

Det första byggmötet... ...men inte det sista byggmötet!
Det här var det första byggmötet, jag tror att de flesta av oss nog inte riktigt förstod vad vi hade gett oss in på! Det pratades om cc (!) något som jag aldrig ens hört talas om..., förstärkningar som borde göras...tidsplan, oj oj skulle man verkligen klara det här?

På bilden syns från vänster till Höger: Sven Törner, Folke Olsson, Reidar Dolmén, Kent Dahlström, Jan Pettersson, Leif Bergmyren, Olle Volny samt Tommy Högberg

 

 

 

Mamma Ruth 1974
Här kommer mamma Ruth och inspekterar de nya huset. Och Marie och Charlotte får lite körlektioner i trehjulingens konst!
Marie och Charlotte 1974 Tommy och Ann 1974
FARMOR! Det är lätt som en plätt, man behöver ju inte ens trampa... Stolta föräldrar kopplar av med en liten Martini och frukt!

...Ett år senare började det gro lite i rabatterna, vindsin-
redningen lyckades till slut även om det satt långt inne.
Om det var jobbigt? Tja om man inte ska ljuga så var det mycket arbete för att få det färdigt, det fanns inte så värst många minuters avkoppling utan allt skulle vara klart på 11 veckor. En tidsplan skulle följas och "amatörerna" skyller alltid på: "Om jag bara hade lite mer tid så..."

Spirea sattes och det började bli fint värre, vi blev också tvungna att måla om huset för den gula lasyren höll inte så länge men inga problem, Småa ställde upp med Beckers färg alldeles gratis!

Stort tack SMÅA som verkligen ställde upp och såg till att alla amatörer, fölåt "självbyggare", rodde skutan iland!

Samma hus men några år senare...2000 men ett par år senare var der dags för panelbyte 2002 (!)
Samma hus men nu juli...2006
och Flammentanz blommar som bäst.
Flamentanz 2007


WebmasterTommy Högberg

Så här många har hittat till min hemsida
sedan den skapades 3 augusti 1996

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits
tommy.hogberggmail.com
Copyright© 2020 The Högberg´s

Tillbaka till startsidan - Back to start